2.15 лв
Размер
27/40 cm 11/16 inch
Информация за продукта
Артикул: 113256

Ненапомпани размери - 27см х 40см
Напомпани Размери - 13см х 30см + 9см дълбочина
Диаметър на колоната 19,1 мм
Бройки в кутия 250

Имате нужда от машина за надуване за да се използва продукта, ние предлагаме ръчна помпа !Airbed® предотвратява възможни щети, като осигурява максимална защита за Вашите чупливи продукти. Това позволява да доставите Вашия продукт на Вашия клиент по неповреден начин и минимизира връщанията на продукти.Airbed®, иновативен и ефективен метод за опаковане, се надува лесно по време на употреба и ви позволява бързо да опаковате продукта си. Това ще бъде най-подходящият метод за опаковане на всички ваши чупливи предмети. Предотвратява всички проблеми, които могат да възникнат по време на транспортиране, благодарение на напомпаните въздушни колони.

Тъй като е устойчив на натиск, той може лесно да се използва при въздушни товари. Предлага специални решения с различни форми и размери, за да защити Вашите продукти по време на транспорт и съхранение.

Airbed®, решение за опаковане, отразяващо стойността, която придавате на Вашия бизнес, не само добавя стойност към Вашата компания и продукт, но също така носи престиж за Вас.

Гарантирано Кaчество
Гарантирано Кaчество
При нас ще откриете продукти с гарантирано качество от проверени производители !
Време за доставка
Време за доставка
За продукти на склад от 1 до 2 раб. дни и до 7 раб. дни, за продукти, които не са налични на склад.
+359888 663373
+359888 663373
Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат с повече информация или съвет при покупка.